Hyr mjukglassmaskin eller slushmaskin
 

Har du svårt att komma på idéer till hur barnet ska firas? Det är inte alltid lätt att komma på de här storslagna sakerna som kan få barnen på kalaset att fullkomligt tappa hakan… Men det finns sätt. Vi provade hyra mjukglassmaskin från Bergamunken, och snabbare, smidigare och mer prisvärd kalasmoment får du nog leta efter.

Vi har äntligen hittat det som snart kommer bli standard på alla barnkalas framöver: hyra mjukglassmaskin från bergamunken.se. Inte nog med att de levererar maskinen och dessutom hämtar den: det är prisvärt också. Här har du alltså knepet som kommer få alla ungar att tappa hakan, och vi fick dessutom några imponerande vissel från deltagande föräldrar på kalaset också. Det imponerar faktiskt, eftersom det ser riktigt proffsigt ut där man står och levererar mjukglass till alla ungar (och vuxna).

Mjukglassmaskinen fixar partyt

Det är bara att erkänna: i princip alla föräldrar har svårt att komma på vad de ska göra för att barnkalaset ska bli roligt och värt att minnas. Vi försöker med alla möjliga knep: fixa fina ballonger, göra egna cupcakes som snarare ser ut att vara några grönblåaktiga vulkanmassor istället för de där konstnärliga frostingen man ser på Youtube… Men vi ger inte upp, eller hur? Vi vill väl alla vara den föräldern som skapade det där minnesvärda kalaset som det snackas om efteråt.

För den som vill ha lite lättare finns det faktiskt också popcornmaskiner att hyra, eller varför inte slushmaskiner? Det här blir den smarta förälderns sätt att variera kalasen på, så det är bara in och kolla på deras sajt och de vad mer de erbjuder. Men en sak är säker: det är riktigt prisvärt och smidigt. Som gjort för att festen ska bli succé! Mjukglassen kan du toppa med roligt strössel eller chokladsås, kanske kan du låta ungarna själva pynta glassen på det sätt som passar deras kreativa små händer.

Fler tips för att knäcka kalaskoden

Nu när du bestämt dig för mjukglassmaskinen eller om det blev slushmaskin: du behöver dessutom styra upp någon bra dagordning. Här kan du få lite generella tips också… En smart grej för barnkalas med lite yngre barn som blir förbannade när de ska gå, är ju att erbjuda en bägare som hejdå-present. Listigt va? Men vi har lite fler tips.

Se till att styra upp kalasets dagordning. Gör det till exempel tydligt när det är paketöppning, så det inte sker sporadiskt och så ligger det massa prylar överallt. Låt presentöppningen ligga i slutet av kalaset när alla har kommit. En annan kul grej är att sätta upp ett par olika stationer: en pysselstation med något skoj pyssel, och en annan station där man kan springa av sig – kanske ett basketmål att turas om att göra mål i?

Precis som att studenten inte behöver vara ett dyrt kalas behöver inte heller standard-barnkalaset vara det. Håll gästlistan kort, bjud på enklare tilltugg och se till att det finns kaffe för deltagande vuxna. Då slipper du den lite hålögda stämningen som ibland kan skapas på kalas.